fbpx

video | Gata cu vizitele revizorilor de la Moldovagaz! Instituția introduce modalitatea automată de colectare a datelor de pe contor

În vederea îmbunătățirii calității serviciilor prestate consumatorilor, furnizorul de gaze naturale, SA „Moldovagaz”, împreună cu operatorii rețelelor de distribuție de gaze, implementează proiectul de instalare a echipamentului de citire și transmitere a indicilor contorului la distanță, numit și radio modul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Scopul inițiativei este de a automatiza toate procesele: de la citirea datelor până la facturare și achitarea facturilor. Introducerea noului sistem va reduce la minim greșelile de citire a datelor contorului, respectiv, consumatorii vor achita exact cât au consumat.

Controlorul nu se va mai deplasa lunar pentru citirea indicilor, iar consumatorul nu își va mai face griji pentru transmiterea acestor date, în cazul în care nu poate asigura accesul responsabilului la locul de consum.

SA „Moldovagaz” deține un program pe termen lung de instalare a echipamentului de citire și transmitere a indicilor contorului la distanță pentru toate modurile de evidență ale consumatorilor din Republica Moldova.

Implementarea programului începe din 2019, în municipiul Chișinău, în colaborare cu operatorul rețelei de distribuție gaze SRL „Chișinău-gaz”.

Articole asemănătoare

Back to top button