fbpx

video | Furt de proporții la un depozit din capitală. Doi indivizi ar fi sustras 12 motorete

Doi bărbați cu vârsta de 26 și respectiv 33 de ani, originari din satul Dubăsarii Vechi, au fost reținuți, fiind bănuiți de furtul a 12 motorete. Prejudiciul cauzat unui agent economic constituie 78.270 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Poliția a fost sesizată pe 7 mai, de către un agent economic. Acesta a comunicat că, pe parcursul nopții, din depozitul amplasat pe strada Băcioii Noi, au fost sustrase vehiculele. La fața locului, criminaliștii au constatat că indivizii au pătruns în depozit prin deteriorarea lacătului de la ușă.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, suspecții au fost identificați și localizați în satul lor de baștină. În urma perchezițiilor autorizate, la domiciliul unuia dintre suspecți au fost depistate nouă dintre mijloacele de transport sustrase.

În cadrul audierilor, suspecții și-au recunoscut fapta, comunicând că ar fi intenționat să vândă vehiculele pentru a obține un profit. Dacă vina le va fi demonstrată, ei riscă amendă maximă de 67.000 de lei, cel mult 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau până la patru ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button