fbpx

video | Femeia care ar fi fost agresată sexual de Gheorghe Petic a venit pentru prima dată la judecată. Avocații spun că aceasta s-ar fi încurcat în declarații

Astăzi a avut loc o nouă ședință de judecată în cazul lui Gheorghe Petic. Pentru prima dată în fața magistraților s-a prezentat cea care a declarat că ar fi fost agresată sexual de fostul polițist de frontieră.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit avocaților, victima s-ar fi încurcat în declarații și la urmărirea penală, și în instanța de judecată. Aceștia vor cere să fie interogat un alt martor.

„O să solicităm să fie interogat un alt martor, să-i asigurăm prezența, ca să putem azi să finalizăm examinarea acestui apel unde se hotărăște soarta lui Petic. Gheorghe Petic a confirmat că se cunoștea cu victima de aproximativ o lună. Victima a activat ca soră medicală la Inspectoratul de Poliție Ungheni”, a precizat unul dintre avocați.

De menționat că femeia a fost audiată cu ușile închise, fără ca presă să fie prezentă în sala de judecată.

Amintim că Gheorghe Petic a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare, cu executare în penitenciar de tip semi-închis. Acesta va mai trebui să plătească o amendă de 30.000 de lei pentru violare la domiciliu.

Gheorghe Petic a fost condamnat pentru agresarea şi violarea unei femei din Ungheni. El a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce intra în casa victimei, iar pe hainele lui au fost depistate probe biologice care aparţin femeii.

Articole asemănătoare

Back to top button