fbpx

video | Eurovision 2023: Cine sunt cei zece finaliști care vor concura pentru a reprezenta R. Moldova la Liverpool

Zece interpreți continuă lupta pentru un bilet la Liverpool, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, unde urmează să aibă loc Eurovision Song Contest 2023 (ESC). Finaliștii au fost selectați sâmbătă, 28 ianuarie, în urma audițiilor live.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prin urmare, în finala națională din 4 martie vor evolua SunStroke Project, Pasha Parfeni, DONIA, Aliona Moon, OL, Surorile Osoianu, NÖRDIKA, Victor Gulick, COSMINA și Corina Ivanov.


Piesele înscrise în Concurs pot fi audiate online, pe site-ul www.eurovision.md.

Participanții urmează să evolueze în Finala Națională din 4 martie, cu un show complet, care va include conceptul coregrafic și costumele scenice. Concurentul sau formația care va acumula cel mai mare punctaj, ne va reprezenta țara la Liverpool, unde se va desfășura Etapa Internațională a concursului muzical Eurovision Song Contest 2023.

Cele două semifinale vor fi transmise, în direct, în datele de 9 și 11 mai, iar Marea Finală va avea loc în data de 13 mai 2023.

În acest an, cea de-a 67-a ediţie a Eurovision se va desfăşura în Liverpool, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. Câştigătoarea de anul trecut este reprezentanta Ucrainei, trupa Kalush Orchestra, cu piesa „Stefania”. Din cauza războiului declanşat de Rusia, Marea Britanie va organiza evenimentul în numele Ucrainei. Cele două semifinale vor fi transmise, în direct, în datele de 9 şi 11 mai, iar Marea Finală va avea loc în data de 13 mai 2023.

Articole asemănătoare

Back to top button