fbpx

video | „Eu eram cauza emoțiilor negative ale mamei mele”. Povestea unei femei care s-a născut fără gene și sprâncene, iar acum riscă să rămână cheală

Diana Covalenco Noroșian s-a născut cu alopecie, o boală rară, care atacă firele de păr de pe corpul uman. Din cauza acestei boli, ea nu are gene și sprâncene, iar aspectul său fost motiv de batjocură pentru colegii de școală. În cadrul unui monolog realizat de Dorin Galben, Diana a relatat despre cum a reușit să treacă prin momentele dificile în care s-a simțit diferită de ceilalți copii, cum și-a întâlnit actualul soț și cum au venit pe lume cei doi copilași ai ei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Eu m-am născut într-o familie foarte modestă, în care mama și tata au pus accent pe educația mea. Însă, m-am născut cu problema care mă bântuie toată viața. Mama din start a observat că am o problemă, însă după spusele rudelor mele ei au început a observa aceste lucruri după câteva luni de la nașterea mea…”, a relatat Diana.

Potrivit eroinei monologului, mama ei a început să meargă cu ea pe la medici începând cu 5 luni.

„Diagnoza am primit-o pe la 4 ani, dar până la 4 ani mama a tot mers cu mine pe la medici și, am s-o zic mereu, medicii au fost foarte incorecți față de mine și față de emoțiile mamei când intra în birou. Toți își permiteau să mai spună niște glume pe care mama le lua foarte aproape. Chiar și acum îi este greu să vorbească despre emoțiile ei pe care le avea atunci”,  a relatat Diana.

Articole asemănătoare

Back to top button