fbpx

video | „Este o chimie specială între noi”. Moldoveanca Elena Karafizi a devenit vocalista unei trupe cunoscute din Austria

Elena Karafizi, moldoveanca cunoscută pentru vocea sa deosebită și participarea la diverse festivaluri de muzică din țară, a devenit vocalista unei trupe cunoscute din Austria.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este vorba despre Parov Stelar Band, formația care a și anunțat despre noua sa componență pe pagina de Facebook. Deși nu a divulgat nimic până acum, Elena spune că deja nu mai poate ascunde nimic și că abia așteaptă să vadă ce le-a rezervat viitorul.

„Solista noastră Cleo Panther ne-a informat că, datorită unor alegeri în viață, ea renunță să mai fie membra a Parov Stelar Band. Vrem să-i mulțumim foarte mult pentru tot la ce a contribuit în ultimii 8 ani și să-i dorim cel mai bun viitor!

Totodată, suntem extrem de mândri și fericiți să-i spunem bun venit Elenei Karafizi, care va fi noua solistă Parov Stelar Band. Elena este din Chișinău/Moldova și vine cu un bagaj muzical divers. Este o chimie specială între noi, care va genera show-uri live de excepție în 2019 și mai departe”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a trupei.

Mai jos puteți audia una dintre piesele trupei, cântată în vechea componență, dar și vocea puternică a Elenei Karafizi.

Articole asemănătoare

Back to top button