fbpx

video | Emoționant: Momentul în care o femeie din Bălți își îmbrățișează copilul de 3 ani, găsit de polițiști după ce mama sa anunțase că micuțul a dispărut

O femeie de 27 de ani din Bălți a trăit ieri clipe de coșmar după ce a constatat că micuțul ei de doar trei ani a dispărut. În jurul orei 17:50, aceasta a anunțat poliția, care a mobilizat tot efectivul pentru a-l găsi pe copil. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Minorul a fost observat la scurt timp de doi polițiști de patrulare care plecau de la serviciu spre domiciliu. Oamenii legii au văzut copilul pe strada Conev din Bălți, recunoscându-l după care semnalmentele descrise de familia sa.

Micuțul a fost dus la scurt timp la domiciliu, iar momentul în care acesta o întâlnește pe mama sa a fost surprins de un polițist. Femeia de 27 de ani nu-și putea stăpâni emoțiile, în tot acest timp gândindu-se la cele mai urâte scenarii care se puteau întâmpla.

Inspectoratul Național de Patrulare roagă cetățenii să acorde atenție maximă copiilor și să nu-i lase fără supraveghere niciun minut. Iar în cazul în care minorul a dispărul să apeleze cât mai curând posibil numărul scurt 112 sau cel mai apropiat echipaj de poliție, oferind toate informațiile și detaliile necesare.

Articole asemănătoare

Back to top button