fbpx

video | El zice că-i aparține, deși camerele arată contrariul: Un bărbat din Bălți ar fi sustras un portmoneu dintr-un magazin

Acum câteva ore, polițiștii de patrulare, aflați la menținerea ordinii publice pe strada A. Pușkin din capitală, au fost solicitați de administratorul unui magazin, precum că un bărbat tocmai a furat un portmoneu din vitrina magazinului său. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Angajații INP au intervenit imediat și, pe urme „fierbinți”, pe străzile adiacente, au reținut presupusul făptaș. Individul s-a dovedit a fi un tânăr de 27 de ani, originar din Bălți. La întrebările polițiștilor, acesta neagă că ar fi sustras ceva și că, de fapt, portmoneul îi aparține.

Bărbatul se află la Inspectoratul de Poliție Centru, pentru a putea fi stabilite toate circumstanțele. Dacă vinovăția acestuia va fi dovedită, riscă până la 3000 de lei amendă sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 40 la 60 de ore.

Inspectoratul Național de Patrulare informează că se află în permanență la supravegherea ordinii publice și a circulației rutiere. În momentul în care viața sau bunurile dvs. sunt în pericol – apelați la cel mai apropiat polițist sau la numărul unic 112.

Articole asemănătoare

Back to top button