fbpx

video | „E lege să servești 50 de grame pentru a preveni coronavirusul”. Declarațiile unui motociclist care s-a izbit de o poartă la Nisporeni

În noaptea de 9 spre 10 aprilie, ofițerii INP au observat o motocicletă care se deplasa neadecvat și cu viteză excesivă prin localitatea Vărzăreşti, raionul Nisporeni. Polițiștii i-au solicitat conducătorului să oprească, însă acesta a ignorat somațiile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ulterior, șoferul motocicletei s-a izbit de poarta unei gospodării. Ofițerii de patrulare s-au legitimat și i-au explicat motivul stopării, după care l-au identificat ca fiind un locuitor al satului menționat, în vârstă de 21 de ani.

La fața locului, tânărul a fost supus testului Drager, stabilindu-se că în aerul expirat avea 0,81 mg/l de alcool. Acesta le-a spus polițiștilor că ar fi consumat băuturi tari la recomandarea medicului, pentru a preveni infectarea cu virusul COVID-19.

Pentru fapta sa, tânărul ar putea plăti amendă în valoare de 25.000 de lei. Conform Poliției, el nu este la prima abatere de la lege, fiind cercetat anterior pentru huliganism, tulburarea liniştii publice în timpul nopții, încălcarea regulilor de păstrare, deținere, transport, port şi folosire a armelor letale şi neletale şi/sau a muniţiilor aferente.

Articole asemănătoare

Back to top button