fbpx

video | După câteva zile de luptă cu flăcările, pompierii au reușit să lichideze incendiul de la gunoiștea din Țînțăreni

În după amiaza zilei de 30 iulie, pompierii au reușit să lichideze ultimele focare de ardere de pe poligonul cu deșeuri din apropierea localității Țînțăreni. Angajații IGSU, de comun cu muncitorii din cadrul Regii Auto Salubritate, dar și reprezentanții autorităților publice locale au stopat arderea care a durat mai multe zile pe suprafețele poligonului, dar și în interiorul gunoiștii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La fața locului, salvatorii și muncitorii vor continua să efectueze lucrări de copertare a terenului, pentru a evita reaprinderea focarelor, tehnica grea fiind antrenată în acțiunile respective. Totodată, pe parcursul următoarei perioade, angajații IGSU vor continua monitorizarea situației în vederea evitării riscurilor.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pentru stingerea incendiului au fost utilizate 38 de unități de tehnică, iar pentru lichidarea focarului au acționat 85 de persoane, dintre care 47 de angajați IGSU cu șapte autospeciale.

Articole asemănătoare

Back to top button