fbpx

video | Dublu control la Procuratura Generală. Ofițerii SIS au revenit în instituție

Mascații Serviciului de Informație și Securitate (SIS) au fost văzuți la Procuratura Generală, miercuri, 6 octombrie, împreună cu procurorul de caz în dosarul „Stoianoglo”, Victor Furtuna, la o zi după reținerea procurorului general. Verificările au avut loc în timpul ședinței Consiliului Superior al Procurorilor (CSP), potrivit realitatea.md, cu referire la Rlive.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Au loc acțiuni de urmărire penală și este secretul anchetei”, a declarat procurorul anticorupție, Victor Furtuna, pentru sursa citată.

Întrebat când a avut timp să se documenteze, astfel încât să reușească în ziua în care a fost desemnat de CSP să investigheze ilegalitățile sesizate de deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Lilian Carp, împotriva lui Alexandr Stoianoglo, ca apoi să ceară suspendarea acestuia, să demareze percheziții și să-l rețină pentru 72 de ore, Victor Furtuna a răspuns că a avut „timp suficient”.

Întrebat despre acuzațiile aduse de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) cum că ar acționa la vreo indicație PAS, acesta a refuzat să dea vreun răspuns: „Nu comentez declarațiile politice”.

Citește și: „Răzbunare din partea președintelui țării”. Reacția lui Stoianoglo după reținerea sa

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button