fbpx

video | Dr. Tzoi interviu medical: Ce este contracepția și care este importanța acesteia

Subiectul contracepției mereu este actual și binevenit pentru fiecare. De multe ori în spațiul public apar informații despre cazuri sporadice în care adolescentele râmăn însărcinate din varii motive, unele dintre situații fiind posibil de prevenit. În cadrul unui nou interviu din rubrica Q&A medical a proiectului Dr. Tzoi, Doamna Doctor Iraida Snigur, medic ginecolog-obstetrician, co-fondatoarea @gyneco.md, a abordat subiectul contracepției în contextul planificării familiei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vă invităm să urmăriți acest interviu moderat Cătălina Guțul, pentru a afla mai multe despre ce este contracepția și care este importanța acesteia. Aveți grijă de sănătatea voastră și a celor din jur!

 

Dr. Tzoi este un proiect social și educativ medical, care își propune să devină o platformă de promovare a modului sănătos de viață și să sporească gradul de informare a populației, de diferite categorii de vârstă, cu privire la cele mai importante subiecte de îngrijire a sănătății, prevenție, precum și modul de funcționare a sistemului de sănătate, interacțiunea pacientului cu sistemul medical etc.

Articole asemănătoare

Back to top button