fbpx

video | Două eleve din capitală și-au împărțit pumni chiar în timpul repetițiilor pentru ultimul sunet. Una dintre fete, transportată la spital

Două eleve de la Liceul Teoretic „Petru Movilă” din capitală s-au bătut în timp ce exersau dansul pe care îl pregătesc pentru festivitatea de încheiere a anului școlar. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unei postări de pe o rețea de socializare, bătaia dintre cele două tinere de 18 ani, ambele eleve ale clasei a XII-a, ar fi avut loc pe 24 mai, în curtea liceului. În mesajul care însoțește secvențele video se mai menționează că una dintre adolescente, care ar avea centură neagră la karate, ar fi lovit-o cu pumnul în cap pe cea de-a doua tânără, aceasta din urmă fiind transportată la spital cu comoție cerebrală. Ambulanța ar fi fost chemată însăși de tânără care avea nevoie de îngrijiri medicale.

„Inițial, administrația liceului ne-a spus: „Lămuriți-vă singuri, noi nu ne implicăm”. Seara, când părinții fetei s-au dus la școală ca să clarifice situația, administrația a spus: „Fiica dvs a fost bolnavă două săptămâni de angină, de la asta are și comoție””, se mai spune în postare.

Am încercat să obținem explicații pe marginea acestui caz, însă, contactată telefonic, directoarea Liceului „Petru Movilă”, Elena Bogoeva, a refuzat să ne răspundă la întrebări.

Ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, ne-a comunicat că oamenii legii au fost alertați despre acest caz de către medici, iar actualmente angajații Inspectoratului de Poliție Botanica audiază toate persoanele implicate în acest caz pentru a stabili circumstanțele incidentului. De asemenea, în baza expertizei medico-legale se va constata gravitatea leziunilor suferite de tânăra de 18 ani, iar ulterior va fi aplicată pedeapsa conform legii părții vinovate.

Articole asemănătoare

Back to top button