fbpx

video | „Doi fotbaliști și o balerină”. Doi soți din Băcioi au devenit părinți de tripleți, deși li s-a spus că vor avea un singur copil

Primul control a arătat că vor avea un singur copil, a doua ecografie a surprins gemeni, iar la 12 săptămâni au aflat că familia lor se va mări, de fapt, cu încă trei membri. Este povestea a doi soți din Băcioi, care au devenit părinți de tripleți. Bebelușii – doi băieți și o fetiță – sunt așteptați acasă de încă un copil al cuplului – Raluca, care are acum trei ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Și medicii s-au arătat surprinși, întrucât micuții, care au venit pe lume acum cinci zile, au fost concepuți pe cale naturală, iar tripleții sunt în acest caz o raritate.

„Inițial era unu, a fost la USG a doua oară – erau gemeni, ok, am acceptat. La 12 săptămânii îi spune că vor fi trei. Eram un pic în șoc. Acesta este Daniel, el s-a născut primul – 2,180 kg. Alex a fost al doilea și a treia – cea mai mică este fetița – Lia de 1,800 kg”, spune soțul femeii.

În timp ce Rodica se afla în sala de nașteri, emoțiile lui Serghei erau greu de controlat, așa că a fost susținut de mama soacră. Chiar dacă nu a asistat la acele momente, fiecare secundă i s-a înregistrat în memorie ca cel mai frumos film.

„Mă ținea de mână, aveam emoții. Nu am fost lângă soție că era cezariană. La 3 s-a început, la 4 am văzut copiii, la 5  – soția. Au fost niște momente unice”, a spus el.

Bunicii sunt în culmea fericirii, că pe genunchi vor legăna o echipă de nepoți. Grijile s-au triplat, odată cu fericirea, spun aceștia. Părinții mărturisesc că Daniel, cel care a venit primul pe lume, este și cel mai liniștit. Alex este cam mâncăcios, iar Lia mai face capricii câteodată. Familia mai spune că, probabil, copiii vor crește doi fotbaliști și o balerină.

Articole asemănătoare

Back to top button