fbpx

video | Doi bărbați le povestesc polițiștilor cum au răpit automobile. Ce riscă bănuiții pentru această faptă?

Doi bărbați, de 33 și respectiv 34 de ani, locuitori a mun. Chișinău, au fost reținuți de polițiștii din capitală. Aceștia sunt suspectați că ar fi răpit două unități de transport.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În primul caz, polițiștii au fost alertați de către un bărbat, comunicând că i-a fost răpit automobilul de model Dacia Logan, care era parcat pe str. Bulboaca. La fața locului, proprietarul unității de transport le-a comunicat forțelor de ordine că nu a încuiat mașina, lăsând-o pentru câteva minute fără supraveghere. În urma măsurilor întreprinse de polițiști, a fost reținut un individ în vârstă de 33 de ani, locuitor al capitalei. Acesta și-a recunoscut vina, comunicând că era în stare de ebrietate și a răpit vehiculul cu scopul de a se plimba.

În cel de-al doilea caz, polițiștii au fost alertați de către un bărbat în vârstă de 65 de ani, comunicând că din curtea blocului de locuit de pe str. I. Vieru i-a fost răpită mașina de model Dacia Logan. Ca urmare a investigațiilor, a fost reținut un bărbat în vârstă de 34 de ani, care ulterior și-a recunoscut vina.

Poliția precizează că ambii bărbați nu sunt la prima abatere, fiind anterior judecați pentru circulația ilegală a drogurilor, furt și conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică avansată. Dacă vine le va fi demonstrată, ei riscă cel mult cinci ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button