fbpx

video | Deputații Partidului ȘOR, în frunte cu Marina Tauber, au venit la discuțiile lansate de Blocul ACUM. Sandu și Năstase au părăsit sala

La discuțiile inițiate de Blocul „ACUM Platforma DA și PAS” s-au prezentat doar trei deputați din partea Partidului ȘOR: Marina Tauber, Reghina Apostolova și Denis Ulanov.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși Maia Sandu și Andrei Năstase au menționat că la discuții sunt așteptați toți deputații, indiferent de formațiunea din care aceștia fac parte, la intrarea în sală a celor trei deputați, membrii ACUM au părăsit încăperea, menționând că „cei care au intrat pe ușă trebuie să stea la pușcărie”.

Deputații Partidului ȘOR au menționat că au venit astăzi la discuții pentru a lua act de propunerile celor din Blocul ACUM și, eventual, chiar ar putea semna inițiativele legislative ale blocului, susținând și Guvernul minoritar al Maiei Sandu.

Marina Tauber a declarat că multe dintre propunerile legislative ale Blocului ACUM sunt populiste, pentru că termenul de „dezoligarhizare” este foarte abstract.

„Gestul lor a fost foarte needucat. Am venit să discutăm, avem dreptul să spunem ceva. Am venit cu gânduri bune. În spatele nostru stau cetățeni care ne-au ales.

Noi suntem șapte deputați, ei sunt 26. Putem să devenim o opoziție puternică, să combinăm inițiativele legislative. Dacă noi am crea o astfel de opoziție, am avea succese”, a declarat Tauber.

 

Articole asemănătoare

Back to top button