fbpx

video | Democrații, gata să negocieze cu partidele și independenții care trec în Parlament: „Împreună vom continua să dezvoltăm țara”

Președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a susținut astăzi un briefing de presă în care a făcut totalizarea alegerilor parlamentare desfășurate ieri și le-a mulțumit tuturor celor care le-au acordat voturile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Mulțumesc tuturor cetățenilor care au votat PD, membrilor și simpatizanților din toată țara, dar și de peste hotare. Împreună vom continua să dezvoltăm țara. Mulțumiri speciale, profunde adresez pământenilor mei din circumscripția 17 din localitățile raionului Nisporeni, împreună cu satul Lozova, Micleușeni, Dolna din raionul Strășeni, ei mi-au acordat o încredere uriașă care m-a impresionat foarte tare și mă obligă foarte mult în raport cu ei”, a declarat Plahotniuc.

Liderul democraților a menționat că formațiunea pe care o conduce este gata să se așeze la masa de negocieri cu partidele și independenții care vor ajunge în Legislativ. Vlad Plahotniuc se arată convins că vor putea forma o majoritate parlamentară și un Guvern funcțional.

Articole asemănătoare

Back to top button