fbpx

video | De la finala din Moldova – la cea de peste Prut. Natalia Gordienko a cântat pe scena de la Eurovision România

România a ales aseară piesa care va fi cântată de Roxen în finala Eurovision din acest an. Cu această ocazie, la doar câteva ore de când a fost desemnată reprezentantă a Moldovei la ESC, Natalia Gordienko a plecat direct spre Buzău, unde a cântat pe scena de peste Prut.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei doi prezentatori, Elena Gheorghe și Connect-R (cu care Natalia a cântat în trecut), au prezentat-o pe moldoveancă drept „surpriza” serii: „Aseară a câștigat selecția națională din Republica Moldova, fata s-a urcat în mașină și acum, ce crezi, e la Buzău”.

Vezi momentul la minutul 8:56.

Amintim că finala națională din Moldova a concursului Eurovision 2020 a avut loc sâmbătă seară, câștigătoare fiind desemnată Natalia Gordienko, cu piesa „Prison”. Aceasta a fost favorita publicului, dar a primit și nota maximă de la unii jurați.

Vezi și: foto | Voturi cumpărate și fani indignați de organizare? Internauții s-au revoltat după ce nu ar fi putut trimite SMS-uri pentru favoriții lor

Eurovision Song Contest 2020 se va desfășura la Rotterdam, Regatul Țărilor de Jos, în perioada 12-16 mai. Natalia Gordienco va urca pe scenă cu numărul doi, în cea de-a doua semifinală. În aceeași zi vor cânta reprezentanții Austriei, Poloniei, San-Marino, Serbiei, Islandei, Cehiei, Greciei, Estoniei, Danemarcei, Bulgariei, Suediei, Finlandei, Armeniei, Portugaliei, Letoniei, Georgiei, Portugaliei și Albaniei.

Articole asemănătoare

Back to top button