fbpx

video | „Dacă nu o să văd măcar câte un leuț de la voi, nici unul nu va avea scăpare”. Mesajul unui candidat la parlamentare către procurori și judecători

Viorel Savva, candidatul independent pe circumscripția nr. 51 SUA și Canada, solicită procurorilor și judecătorilor moldoveni să-l susțină financiar în campania electorală, de altfel acesta va face publice anumite informații pe care le deține.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Candidatul a publicat un mesaj video adresat mai multor persoane cu funcții publice din țara noastră. Acesta îi îndeamnă să doneze bani pentru el pe parcursul campaniei electorale. În caz contrar, pe 25 februarie, Viorel Savva va scoate la iveală probe referitoare la activitatea ilegală a acestora.

„Dacă nu o să văd măcar câte un leuț de la voi, public toată informația pe care o știu. Nici unul nu va avea scăpare”, a declarat Savva.

Viorel Savva este avocat și va participa la alegerile parlamentare din 24 februarie pe circumscripția nr. 51, unde va concura cu alți 12 candidați pentru funcția de deputat.

Articole asemănătoare

Back to top button