fbpx

Cum s-au cunoscut și când s-a îndrăgostit: Natalia Morari povestește despre relația cu Veaceslav Platon

Veaceslav Platon a făcut un interviu cu Natalia Morari în care jurnalista a venit cu mai multe dezvăluiri despre relația celor doi, despre cum s-au cunoscut și când a înțeles că s-a îndrăgostit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Atunci când am mers în penitenciar și am făcut primul interviu cu tine am văzut un bărbat fără dinți, un bărbat care nu înțelegea de ce se află încă acolo dacă regimul Plahotniuc a picat. A fost un interviu de vreo cinci ore, tare complicat, dar, eu am înțeles atunci că tu nu ai furat miliardul și eu am înțeles că trebuie să fac încă un interviu,” a menționat Natalia Morari.

Jurnalista a mai menționat că Platon a încercat de câteva ori să o telefoneze din penitenciar noaptea, după acel interviu, dar ea găsea motive ca să nu vorbească cu el.

„Deja după al doilea interviu din penitenciar eu te-am privit cu alți ochi,” i-a mărturisit Natalia lui Veaceslav.

Au urmat lungi discuții zilnice la telefon între cei doi, potrivit Nataliei.

„Discutam zilnic, după care m-am îndrăgostit și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Au urmat vremuri tare grele, însă acum suntem împreună și avem un copil”, a adăugat Morari.

Amintim că Natalia Morari a anunțat pe 8 septembrie 2021, pe pagina sa de Facebook, că se retrage „temporar” din Consiliul de administrare al TV8 drept urmare a unor presupuse acțiuni de șantaj din partea Serviciului de Informații și Securitate (SIS). Jurnalista a invocat că pretinsele constrângeri au parvenit în contextul în care omul de afaceri Veaceslav Platon este tatăl copilului său. Serviciul de Informații și Securitate a precizat că s-a autosesizat în legătură cu declarațiile apărute în spațiul public cu privire la pretinsa implicare a reprezentanților instituției în acțiuni de șantaj împotriva jurnalistei. Ulterior, ea a fost văzută de internauți la Londra, alături de Veaceslav Platon.

Articole asemănătoare

Back to top button