fbpx

video | Cum arată camera în care locuiește Zelenski de la începutul războiului: „Aceasta este casa mea”

Volodimir Zelenski locuiește pe strada Bankova din Kiev, unde se află sediul Administrației Prezidențiale, de la începutul invaziei ruse în Ucraina. În cadrul proiectului documentar „Anul”, realizat de publicația ucraineană Glavcom, președintele ucrainean a prezentat camera în care trăiește, scrie Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Locuiesc aici. Ei bine, am coborât în adăpostul antiatomic. Și, în general, locuiesc aici. Aceasta este casa mea”, a spus Zelenski. Reportajul arată o cameră mică, cu un pat de o persoană, o masă, o chiuvetă și o oglindă. Camera se află chiar lângă biroul președintelui.

Anterior, președintele a declarat că invazia Rusiei l-a surprins acasă. După ce a fost informat, s-a îndreptat spre Bankova. Și de atunci locuiește acolo.

În conferința de presă pe care a susținut-o vineri, Zelenski a declarat că își vede rar soția și copii. Când a fost întrebat de un ziarist cum face față familia sa realității războiului, președintele a spus că este „cea mai grea” dintre toate întrebările care i-au fost adresate în timpul conferinței. 

De altfel, întrebarea despre familia lui Zelenski a fost ultima întrebare. „Ultima întrebare este cea mai grea”, a spus liderul de la Kiev.. „Îi iubesc, bineînțeles. Îmi iubesc soția, copiii, ei sunt oamenii principali pentru mine”. „Nu îi văd prea des. Părinții mei – nu-i văd deloc”, a mai spus Zelenski, adăugând că „sunt cu toții în inima mea”.

„Principalul lucru este să nu-i dezamăgesc. Principalul lucru este ca copiii mei să fie mândri de mine. Și mă bucur că sunt în Ucraina, că studiază în școli ucrainene. Este important pentru un președinte al unei țări, fie că este fost sau actual, atunci când ești un președinte de război, este important să-ți ai copiii aici, pentru că țara este aici, pentru că băieții și fetele mor aici”, a mai spus președintele Ucrainei.

Articole asemănătoare

Back to top button