fbpx

video | Clipe de groază pentru o bătrână de 83 de ani din Cupcini. Femeia a fost agresată și lăsată fără bani

O bătrână de 83 de ani din raionul Cupcini a trăit momente de groază după ce un individ i-ar fi pătruns în casă. Bărbatul ar fi agresat-o și lăsat-o fără bani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 18 spre 19 iulie. Femeia a alertat oamenii legii, comunicându-le că o persoană necunoscută a imobilizat-o cu ajutorul bandei adezive și i-a sustras portmoneul în care se aflau 10.600 de lei.

În urma măsurilor de investigații întreprinse, oamenii legii au identificat suspectul. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 29 de ani, originar din Comrat. El a fost localizat și reținut în raionul Cimișlia pe 10 august.

Fiind audiat, bănuitul și-a recunoscut fapta. Totodată, în cadrul verificării declarațiilor, la fața locului a fost reconstituită crima. Ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliul suspectului, polițiștii au depistat și ridicat un portmoneu care s-a dovedit a fi al victimei.

Individul urmează să fie arestat pentru 30 de zile. Dacă vina îi va fi demonstrată, el riscă până la 10 ani de pușcărie. În același timp, în privința lui urmează a fi aplicată sentința judecătoriei Comrat de pe 29 iunie 2020, cu privire la condamnare la privațiune de libertate pe un termen de un an și șase luni pentru furt.

Articole asemănătoare

Back to top button