fbpx

video | Ceban, cu regrete după discuția cu deputații ACUM: „Unele momente au fost ridicole”

După ce au negociat aprins mai bine de o oră cu deputații Blocului ACUM – Alexandru Slusari și Mihai Popșoi, socialiștii i-au acuzat pe partenerii de discuții de intransigență.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ion Ceban a menționat, la conferința de presă susținută după negocierile cu membrii ACUM, că cei din urmă au venit nepregătiți și că astfel au dat dovadă de lipsă de respect, prezentându-se fără măcar să ia cunoștință cu scrisoarea care le-a fost expediată.

„O chestiune care mi se pare foarte regretabilă este rigiditatea reprezentanților Blocului ACUM referitor la eventualele discuții. Noi am încercat să fim foarte flexibili și am vrut să aflăm poziția lor față de coaliția majoritară. Este surprinzător faptul că un bloc cu 26 de mandate insistă pe funcția de speaker și premier”, a declarat Ceban.

PSRM ar urma să ia o decizie în privința acțiunilor de mai departe la Consiliul Republican al partidului, care va avea loc mâine. Fruntașii PSRM au reiterat astăzi la discuțiile cu deputații ACUM că în prezent nu este discutată opțiunea unor negocieri cu Partidul Democrat și susțin că în cazul în care nu se va obține un compromis cu Blocul ACUM ar putea să se ajungă la alegeri parlamentare anticipate.

Articole asemănătoare

Back to top button