fbpx

video | Ce calități trebuie să aibă un deputat? Elevii unui gimnaziu din Chișinău au răspuns la această întrebare

Un deputat trebuie să fie harnic, deștept, blând, credincios și să ajute oamenii. De această părere sunt elevii de la Gimnaziul Internat nr. 3 din Chișinău, care au vizitat astăzi sediul Legislativului. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei 40 de elevi s-au instalat, pentru o zi, în fotoliile de deputat și au discutat cu Adrian Lebedinschi, președintele Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media. Copiii și-au împărtășit preocupările și au povestit ce ar face ei dacă ar fi la conducere.

De asemenea, elevii s-au interesat cât de dificil este să devii parlamentar, care sunt responsabilitățile unui deputat și cum se adoptă legile.

„Fie că ești deputat, fie că ai alt gen de activitate, este important să muncești cinstit, să ai colegi buni și prieteni adevărați”, le-a spus Adrian Lebedinschi.

În contextul apropiatelor sărbători de iarnă, deputatul a adresat copiilor și tinerilor felicitări calde și urări de sănătate și succese, subliniind că ușile Parlamentului sunt deschise mereu pentru ei.

Unii elevi au interpretat urături și poezii. Toți oaspeții s-au bucurat de cadouri din partea Parlamentului.

Precizăm că la Gimnaziul-Internat nr. 3 Chișinău studiază copii orfani și din familii social-vulnerabile cu vârsta până la 16 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button