fbpx

video | „Cartea asta strigă între coperți”. Dumitru Rău te invită să răsfoiești în premieră primul său roman – „Umbre de Trandafir”

Tânărul scriitor Dumitru Rău îți pregătește pentru prima vinere din luna aprilie un adevărat deliciu literar. Autorul volumului de poezie „Parfum de dragoste” te invită pe 5 aprilie, începând cu ora 18:00, la Sala cu Orgă din centrul capitalei, acolo unde te vei putea delecta în premieră cu primul său roman – „Umbre de Trandafir”. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei care vor păși pragul evenimentului vor avea parte de o seară relaxantă, în compania altor iubitori de lectură. Dar și mai mult, spune Dumitru, invitații vor rămâne încântați de noua sa operă. Romanul are 80 de pagini și a fost realizat împreună cu Editura Prut Internațional.

„Este o carte despre măreția și sacrifiiciile pe care le face o femeie, o carte despre cât de mult se poate dărui ea fără a cere nimic în schimb. Cartea este un omagiu adus lor – femeilor de pretutindeni, o carte mică cu suflet mare, o poveste care se vrea descoperită. O noutate pe rafturile din Moldova ce își așteaptă cititorii”, mărturisește Dumitru.

Fii la curent cu toate noutățile evenimentului, urmărindu-l pe Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button