fbpx

video | Blocul ACUM invită oamenii la protestul pașnic de duminică: Noi suntem mai mulți. Să înceapă marșul poporului!

După ce șeful statului, Igor Dodon, a anunțat cetățenii că duminică va fi organizat un protest pașnic, și reprezentanții Blocului ACUM, Andrei Năstase și Maia Sandu, au susținut un briefing de presă unde i-a invitat pe oameni să se alăture „Marșului Poporului”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prim-ministra Guvernului Sandu a îndemnat pe cei care vor să se alăture manifestației să fie, totuși, vigilenți, pentru că „regimul lui Plahotniuc” ar putea să-i împiedice sau amenințe.

„Plahotniuc a fost învins, însă, din păcate, uzurpatorul refuză să accepte acest lucru și ingnoră opinia partenerilor externi. Până și judecătorii îl ascultă orbește. Un sigur om sacrifică o țară întreagă. Plahotniuc și-a pus șefi în toate instituțiile. Noi, însă, suntem mulți, atunci când ne vor vedea, vor înțelege că suntem o forță mai mare.

Duminică, la 11:00, veniți în fața Parlamentului pentru a arăta că Moldova a învins. Nimeni nu poate opri poporul. Dar fiți vigilenți, regimul lui Plahotniuc va încerca să vă împiedice, va amenința șoferi, va bloca străzi, veniți din timp și dormiți noaptea la rude”, a declarat Sandu.

Totodată, lidera PAS a venit cu un mesaj către poliție și serviciile de securitate, spunându-le să asigure siguranța cetățenilor, pentru ca să nu sufere: „Este de datoria voastră”. Un mesaj a transmis și liderul PPDA.

„Dragii noștri prieteni, fii si fiice ale acestui popor, duminică ieșim la o acțiune importantă, ieșim la un mare marș al poporului, cel care vrea libertate. Suntem pașnici și am demonstrat asta în toți acești ani. Tocmai de aceea am reușit să ne impunem, suntem puternici prin voința de oțel și dragostea față de viitorul copiilor noștri. Cu bucuria victoriei, ne întrunim în PMAN. Îndemn și locuitorii Chișinăului, și cei din suburbii: fiți alături de noi. Să înceapă marșul poporului!”, a spus Năstase.

Articole asemănătoare

Back to top button