fbpx

video | Blocul ACUM așteaptă noi propuneri din partea PSRM: „Nu vom devia nici cu un milimetru de la poziția noastră”

Discuțiile dintre PSRM și Blocul ACUM nu s-au soldat cu rezultate vizibile, dar chiar și așa, membrii ACUM spun că sunt deschiși să se mai întâlnească cu socialiștii dacă aceștia își asumă decizia de a nu face coaliție cu democrații, indiferent de cum vor derula lucrurile în urma discuțiilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Așteptăm un mesaj foarte clar din partea PSRM că nu va face coaliție cu PDM, în acest sens, vom putea discuta în continuare. Pentru noi aceste legi sunt principiale. Noi rămânem pe poziție și suntem deschiși să discutăm și să ajungem la votarea proiectelor”, a declarat deputatul ACUM, Mihai Popșoi.

În context, colegul său, Alexandru Slusari, a spus că, deși sunt acuzați că își doresc cu orice preț cele mai importante funcții în stat, de fapt, deputații ACUM nu mizează pe numiri, ci pe adoptarea pachetului de legi pentru dezoligarhizarea țării.

„Blocul ACUM a venit să reitereze mesajul nostru – să dezoligarhizăm țara. Nu ne interesează funcții și coaliție cu PSRM. Suntem gata să discutăm cu toți care sunt disponibili în eliberarea statului din starea de frică. Avem șansa să votăm toate aceste lucruri, dacă sunt și altele, suntem disponibili. Așteptăm reacția socialiștilor”, a mai adăugat Slusari.

Articole asemănătoare

Back to top button