fbpx

video | Avicii, deplâns de fani în videoclipul noului single. Piesa „SOS” a fost lansată la un an după moartea artistului

Prima piesă de pe albumul „TIM”, postum Avicii, a fost lansată miercuri, însoțită de un videoclip cu mesajele înduioșătoare ale fanilor regretatului artist.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Producția, intitulată „SOS” feat Aloe Blacc, a acumulat peste un milion de vizualizări pe canalul de Youtube în mai puțin de 24 de ore.

„În primăvara anului 2018, cunoscutul duo de producători Kristoff şi Albin a luat primul avion către Los Angeles, cu scopul de a compune noi piese alături de Tim «Avicii» Bergling. Unul dintre rezultatele acestei iniţiative este «SOS», un material a cărui lumină ne va însoţi şi colora cele mai puţin fericite momente ale existenţei, oferind speranţă atunci când universul interior se află în curs de regenerare”, anunţă realizatorii.

Potrivit unor note personale, găsite după moartea DJ-ului suedez, Tim vorbea despre cât de mult și-ar mai dori o colaborare cu Aloe Blac, cântărețul american care a dat voce hitului „Wake me Up”, transmite Mediafax.

Piesa „SOS” este primul single de pe albumul „TIM”, care va fi lansat pe 6 iunie. Încasările provenite din vânzarea noului album Avicii vor fi direcționate către fundaţia non-profit „Tim Bergling”, al cărei scop principal este prevenirea suicidului şi a bolilor psihice.

Articole asemănătoare

Back to top button