fbpx

video | Au numit-o „fetița Mowgli”. O copilă, care a stat izolată de lume timp de 5 ani, descoperită într-un apartament din Moscova

Nu știe să vorbească sau să interacționeze cu alți oameni, asta pentru că timp de 5 ani a stat închisă doar în casă. Este vorba despre o fetiță, descoperită întâmplător de poliție într-un apartament din Moscova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Copila a fost găsită după ce mama acesteia a dispărut pentru câteva zile, iar micuța a început să plângă, fiind auzită de vecini, care au și alertat oamenii legii. Ajunși la fața locului, salvatorii au fost nevoiți să intre cu forța în apartamentul în care se afla fetița. Acolo au descoperit-o speriată și complet deshidratată, printre mormanele de gunoi adunat de-a lungul anilor.

Liubovi, copila care a primit porecla „fetița Mowgli”, avea în jurul gâtului un lanţ care i-a rămas mic şi a ajuns să-i intre în piele. Medicii spun că micuța ar suferi de anorexie, scrie presa internațională. 

Mama ei, în vârstă de 47 de ani, a fost arestată şi riscă să fie condamnată pentru „tentativă de omor”. Vecinii spun că nu ştiau nimic de ea de cinci ani încoace. Femeia le-a spus atunci că a trimis-o la bunica ei.

Articole asemănătoare

Back to top button