fbpx

video | Au mers să soluționeze un conflict, dar au dispărut. Două persoane, inclusiv un minor, răpite la Criuleni

Pe 23 iulie Poliția din raionul Criuleni a fost sesizată despre dispariția unui minor de 17 ani. În seara zilei de 22 iulie acesta a plecat la un prieten și nu s-a întors.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ca urmare a măsurilor speciale de investigații, polițiștii au stabilit că adolescentul, împreună cu alți prieteni, în urma unei înțelegeri telefonice prealabile, au plecat la o întâlnire cu alte câteva persoane, pentru soluționarea unui conflict mai vechi.

În jurul orei 02:40, în extravilanul unii localități s-au apropiat două automobile din care a coborât un grup de persoane cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani. O parte dintre tinerii aflați deja la fața locului au fugit, rămânând doar minorul de 17 ani și un bărbat de 20 de ani.

Ulterior, cei doi ar fi fost urcați forțat într-un automobil. În vehicul ar fi continuat amenințările verbale, iar după câțiva kilometri parcurși aceștia ar fi fost lăsați în apropierea unui iaz.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, iar bănuiții au fost reținuți pentru 72 de ore. Aceștia riscă până la 10 ani privațiune de libertate. În context, poliția recomandă minorilor să nu se angajeze în situații care le pot pune în pericol viața și sănătatea lor, iar dacă acestea sunt inevitabile, să anunțe imediat părinții sau forțele de ordine.

Articole asemănătoare

Back to top button