fbpx

video | Artiștii Nicu Țărnă și Dana Marchitan, în susținerea lui Chiril Gaburici: „Tu faci parte din generația în blugi”

Solistul trupei „Gândul mâței”, Nicu Țărnă, și cântăreața Dana Marchitan și-au manifestat public susținerea pentru candidatul la alegerile parlamentare din 24 februarie, Chiril Gaburici. Videourile au fost făcute publice chiar de candidatul PD în circumscripția nr. 31, care nu a ezitat să le mulțumească celor doi.

Astfel, Nicu Țărnă a menționat că Gaburici, cu care se cunoaște de mai bine de 15 ani, face parte din generația în blugi, făcând referire la una din piesele trupei: „Multă încredere în ceea ce faci, pentru că faci bine”.

Dana Marchitan a amintit despre perioada când Chiril Gaburici era directorul unei companii de telefonie mobilă, adăugând că îi mulțumește pentru faptul că a susținut talentele din Moldova: „Să fie totul bine și succes”.

Citește și: Gaburici, despre decizia de a candida din partea PDM, deși nu e membru de partid: „Ideile mele au fost mereu susținute”

Articole similare

Close