fbpx

video | Are doar 15 ani, însă arăta ca o persoană bătrână. O adolescentă care suferă de o boală cumplită a primit o nouă înfățișare

O adolescentă de 15 ani, care suferă de o boală congenitală ce provoacă îmbătrânire prematură, a primit un nou chip. Xiao Feng este din Heishan, China și a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru sindromul Hutchinson-Gilford Progeria încă nu a fost găsit un tratament, iar tânăra a fost nevoită să părăsească școala din cauză că era batjocorită de colegi pentru înfăţişarea ei. Obosită de trauma trăită, copila a cerut ajutor filantropistului chinez Guo Mingyi, în vârstă de 61 de ani.

Au trecut câteva săptămâni, iar Xiao a primit un apel de la spitalul Shenyang, specializat în chirurgie plastică, care a anunţat-o că o va supune unei intervenţii estetice gratuite. Pentru operație au fost cheltuiți 55.560 de lire: 70% – de către spital, iar 30% – de către filantropistul Guo Mingyi.

Procedura a decurs în trei etape şi a presupus transplantul de piele de la alte părţi ale corpului, dat fiind faptul că pielea feţei era complet lipsită de elasticitate. La trei săptămâni după operație, chipul fetei a fost prezentat în faţa unui public, la o ceremonie organizată de spital.

Copila a primit odată cu noua înfățișare și pofta de viață, de a se întoarce la studii și de a deveni medic. Doctorii de la spital au propus să contribuie cu bani și pentru operația ce urmează să o facă și mama ei, care suferă de aceeași boală, transmite mediafax.ro.

Articole asemănătoare

Back to top button