fbpx

video | „Are „crâșă” la poliție și eu voi avea probleme”. Ion Ceban, în conflict cu comercianții ambulanți din centrul capitalei

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, este indignat de activitatea unor comercianți care și-ar fi organizat o mică piață în scuarul Catedralei,contrar regulilor impuse de autorități pe timp de pandemie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De asemenea, potrivit lui Ion Ceban în momentul în care s-a apropiat de comercianți, aceștia ar fi intrat în conflict cu el și nu ar fi ținut cont de solicitări. Mai mult decât atât, oamenii l-ar fi avertizat că „va avea probleme”, întrucât „au crâșă la poliție”. În acest context, primarul a solicitat în cadrul ședinței săptămânale să fie luate măsuri urgente.

„Ieri, cu ce m-am pomenit a fost un dezastru total. Am văzut o piață mică în scuarul Catedralei, unde se vinde tot ce vreți, baloane, jucării. Când i-am întrebat de ce stau acolo, dacă au acte și cine le-a permis, ați văzut ce mi-au răspuns. Este regretabil că în asemenea condiții, cineva ne are de proști.

Când m-am apropiat, m-a trimis la unul Nichita. A spus că are „crâșă” la poliție și eu voi avea probleme. Eu aștept explicații de la poliție și Pretură. Un limbaj, parcă am fi în anii ’90. „Kto tî po jizni” și așa mai departe. Nu e de ajuns că încalcă decizia Comisiei, nu e de ajuns că stau ilegal acolo, nu e de ajuns că un balon costă 60 de lei, încă și copiii vând. Eu vă transmit și dvs. dormiți. Și pretorii dorm sau au baluri”, a spus Ceban.

Experiența edilului poate fi ascultă începând cu primul minut din clipuleț și până la minutul 7:30.

Precizăm că toate acțiunile de comerț, târgurile dedicate sărbătorilor de iarnă au fost interzise în acest an de municipalitate din cauza condițiilor epidemiologice.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button