fbpx

video | Ar putea petrece adolescența în pușcărie. Trei minori, surprinși de camerele de supraveghere cum sustrag zeci de pachete cu țigări

Trei minori din Ialoveni au fost surprinși cum sustrag țigări dintr-o gheretă. Bănuiții au vârstele cuprinse între 14 și 15 ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tinerii ar fi pătruns într-un magazin alimentar, amplasat pe șos. Hîncești, prin deteriorarea ușii de la intrare și ar fi sustras 25 de blocuri de țigări. Prejudiciul cauzat se estimează la 8000 de lei.

Acțiunile lor au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în preajma magazinului. În urma măsurilor de investigație întreprinse, tinerii au fost identificați, iar la la domiciliul unuia dintre ei au fost depistate pachetele de țigări.

Oamenii legii precizează că, anterior, minorii au fost trași la răspundere pentru alte fărădelegi. Actualmente, ei sunt cercetați în stare de libertate. Dacă vina le va fi demonstrată, ei riscă amendă maximă de 67.500 de lei, până la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau cel mult patru ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button