fbpx

video | Ar fi luat-o înaintea lui Dodon. O delegație a Ministerului de Externe ar fi plecat la Moscova ca să-i aducă acasă pe piloții moldoveni

O delegație a Ministerului de Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) ar fi plecat la Moscova pentru a-i aduce acasă pe cei doi piloți moldoveni care au fost eliberați după ce au fost ținuți ostatici timp de doi ani și jumătate.

Despre misiunea MAEIE a anunțat liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, printr-un live pe care l-a făcut aseară pe pagina sa de Facebook. În timpul transmisiunii în direct, acesta a menționat că a fost telefonat de un reprezentant al MAEIE, care i-a comunicat că delegația a pornit deja spre Moscova și că piloții ar urma să ajungă în Moldova astăzi, în jurul orei 18:00. Usatîi a mai menționat că la aeroport, aceștia ar urma să fie întâlniți de Andrian Candu și Pavel Filip.

Vestea despre revenirea acasă a moldovenilor însoțiți de reprezentanții Ministerului de Externe ar putea să nu-i fie pe plac lui Dodon, despre care fostul primar al orașului Bălți spune că pregătise să-i aducă acasă pentru a se promova înaintea alegerilor parlamentare.

Dodon când va afla va suna la Moscova și le va zice să nu-i dea pe cei doi celor de la MAEIE pentru că au fost trimiși de Plahotniuc și că el se va duce după ei”, spune Usatîi. 

Articole similare

Close