fbpx

video | Ar fi făcut „curățenie lună” prin averea stăpânului. O menajeră, surprinsă cu camera ascunsă în timp ce șterpelește bunuri și bani din locuință

O femeie în vârstă de 50 de ani, locuitoare a capitalei, a fost reținută de către ofițerii de investigație a IP Buiucani, aceasta fiind suspectată de furt din locuință.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițiștii au fost solicitați încă în luna aprilie a acestui an, de către un bărbat în vârstă de 34 de ani, proprietarul unei locuințe de pe strada N. Costin din sectorul Buiucani, care s-ar fi plâns că din apartament îi dispar periodic sume impunătoare de bani.

Iar în timp ce polițiștii efectuau acțiuni speciale de investigație pentru a stabili circumstanțele, proprietarul a instalat în locuință camere de supraveghere. Astfel, în urma acțiunilor de investigație și urmărire penală a apărut bănuială că infracțiunea este comisă de către doamna care era angajată pentru a face curățenie în apartamentul dat.

Mai mult decât atât, pe parcursul a două luni au fost acumulate probe concludente care vin să-i demonstreze vinovăția. Menajera, pe parcursul anului 2018-2019, având acces liber în apartament, în timp ce făcea curățenie sustrăgea de la proprietari mijloacele financiare și alte bunuri materiale. Acțiunile femeii au fost surprinse de camerele de supraveghere din apartament, astfel proprietarilor fiindu-le cauzat un prejudiciu în sumă de 157.555 lei.

Femeia și-a recunoscut vina, iar în geanta ei a fost găsită suma de bani care ar fi dispărut, dar și alte bunuri materiale ale proprietarilor. Aceasta este cercetată penal pentru furt în proporții mari, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare de la 5 la 10 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button