fbpx

video | Andrian Candu, de pe șantierul Arenei Chișinău: Suntem impresionanți de ce vedem. 430 de oameni muncesc zilnic

Fostul președinte al Parlamentului, democratul Andrian Candu, a efectuat o vizită pe șantierul Arenei Chișinău, unde a avut o discuție cu directorul companiei responsabile de proiect.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Politicianul s-a arătat impresionat de cum decurg lucrările la construcția Arenei, menționând că peste 400 de persoane muncesc zilnic, în mai multe schimburi pentru a finisa lucrările.

Reprezentantul companiei SUMMA a subliniat că lucrările decurg conform planului, iar muncitorii depun eforturi în fiecare zi pentru a respecta termenul limită pentru darea în exploatare a Arenei Chișinău, care este 14 octombrie.

„Până acum proiectul este finalizat în proporție de 65%. S-au finalizat mai multe lucrări ce țin de instalații, iar acum se lucrează la detalii, precum tribunele, spațiile pentru atleți. După 14 octombrie, va fi un loc în care cetățenii Republicii Moldova, dar și oaspeții noștri, vor putea să petreacă aici, practic 24 de ore”, a declarat Andrian Candu, referindu-se la condițiile ce urmează a fi asigurate în cadrul Arenei Chișinău.

Compexul Arena Chișinău, amplasat în apropiere de Stăuceni, va avea o suprafață totală de 100 000 m2. Acesta va integra arena polivalentă, Aqua Park, un club de tenis, locuri de odihnă și parcare. Capacitate arenei va fi de 5000 de persoane, în funcție de activitățile desfășurate.

VEZI ȘI: Arena Chișinău, construită în proporție de 50%. Cetățenii pot vedea și în regim online cum se desfășoară lucrările

Articole asemănătoare

Back to top button