fbpx

video | Andrei Năstase, prezentat angajaților MAI în calitate de ministru de Interne: „Vă rog să mă priviți ca pe un coleg”

Astăzi, Andrei Năstase a fost prezentat anagajaților din cadrul MAI în calitate de noul ministru al Afacerilor Interne. La eveniment, a fost prezentă și prim-ministra Maia Sandu, care a venit cu un mesaj de debut.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Năstase și-a salutat colegii, le-a comunicat care sunt îndatoririle față de țară și cetățeni și cât este de important să fie responsabili în perioada ce urmează.

„Personal, dar și colegii mei nu vor permite niciodată să fim manipulați sau folosiți, vom respecta legile care guvernează societatea și nu vom fi niciodată parte a vreunui scenariu, care să pună din nou în pericol stabilitatea Moldovei și siguranța cetățenilor. Vom acorda multă atenție acestora, vom fi foarte fermi, onești, asumați și ne vom duce la împlinire toate misiunile.

Trupele ministerului Afacerilor Interne intră din acest moment într-o perioadă de refacere a reputației profesiei de polițist într-o perioadă în care vom reforma întregul sistem. Vom acorda atenție transparenței, integrității și profesionalismului. Străzile Moldovei vor fi eliberate de persoanele care încalcă legile, iar contrabanda de la frontieră va fi din acest moment sub asediu continuu. Activitățile ilegale vor fi anihilate și vor dezvolta în paralel proiecte publice de prevenire a acestora.

Vă rog să mă priviți ca pe un coleg al dvs. Să aveți încredere că ceea ce am spus eu și prim-ministra Maia Sandu va fi respectat și implementat”, a declarat ministru.

Amintim că acest eveniment vine după ce, săptămâna trecută, Republica Moldova a trecut printr-o criză politică. Acum, țara are o nouă conducere – asta după ce PDM a anunțat că renunță la guvernare, iar CC a anulat deciziile care poziționau alegerile noului Guvern și Parlament drept unele neconstituționale.
De menționat că noul ministru al Afacerilor Interne este om politic – liderul Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” (PPDA) și unul dintre liderii Blocului politic „ACUM”. Năstase mai este avocat și activist civic.

Articole asemănătoare

Back to top button