fbpx

video | Ajută un grup de tineri să transforme Strășeniul într-un oraș al bicicliștilor! Iată inițiativa localnicilor

Un grup de tineri de la Centrul Raional de Tineret Strășeni vrea să dezvolte cultura ciclismului în oraș, motiv pentru care a elaborat un proiect de amenajare a unei parcări în zona de recreere. Pentru a-și atinge scopul, ei cer să fie susținuți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Strășeniul este un oraș mic, însă mărimea lui are plusurile sale. Aici totul este aproape, iar bicicleta este cel mai comod mijloc de transport, devenind pentru noi și un mod de viață. Noi credem că Strășeni are toate șansele să devină un oraș al bicicliștilor, dar pentru aceasta avem nevoie de infrastructură, care din păcate lipsește”, au spus tinerii.

Așadar, inițiatorii proiectului spun că parcarea va fi pentru 10 biciclete și nu va fi una simplă, ci o parte a spațiului public care poate deveni un punct de atracție. Pentru amenajarea acesteia și a spațiului aferent, grupul spune că are nevoie de 10.000 de lei.

„Cu ajutorul vostru putem face primul pas spre un oraș smart, care apreciază ecologia și mobilitatea. Ajută-ne să construim un oraș prietenos cu bicicletele”, au transmis ei. 

Deja sute de lei au fost acumulate. Dacă vrei și tu să contribui la inițiativă, accesează acest link pentru a-ți manifesta sprijinul.

Articole asemănătoare

Back to top button