fbpx

video |„Afacere” în pandemie. Cum un bărbat din Chișinău comercializa produse alcoolice fără acte de proveniență

Un bărbat originar din Chișinău a pus pe roate o „afacere” prin care vindea băuturi alcoolice fără a deține acte de proveniență a mărfii. Activitatea bărbatului în vârstă de 60 de ani a fost deconspirată de oamenii legii. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Conform informațiilor, bărbatul își desfășura activitatea într-o încăpere pe care a amenajat-o sub formă de cafenea, iar la solicitarea angajaților poliției de a prezenta acte permisibile pentru desfăşurarea activităţii de întreprinzător, acesta nu a putut să le prezinte.

Totodată, forțele de ordine au stabilit că bărbatul producea și comercializa băuturile alcoolice în condiții anti sanitare ce pun în pericol viaţa şi sănătatea cetăţenilor. În rezultatul măsurilor luate de polițiști, au fost ridicate 75 de sticle cu volumul de 0,5, în asortiment, îmbuteliate, fără acte de proveniență și de o calitate dubioasă.

Valoarea estimativă a produselor alcoolice depistate constituie 15.000 de lei. Băuturile depistate de forțele de ordine au fost ridicate şi remise la expertiză. În dependență de rezultate expertizei, bărbatul va fi sancționat conform legislației în vigoare.

În acest context, Poliția recomandă să procurați băuturi alcoolice numai din locuri autorizate, pentru a nu vă pune în pericol sănătatea sau chiar și viața.

 

Articole asemănătoare

Back to top button