fbpx

video | „Afacere” fără profit. O femeie din Ialoveni riscă să stea 6 ani după gratii, pentru că ar fi cultivat maci în grădina sa

O femeie în vârstă de 49 de ani, din satul Bardar, raionul Ialoveni, ar fi cultivat și îngriit până acum mai multe plante de mac. „Afacerea” acesteia a fost depistată de către polițiștii sectorului Botanica, care au investigat cazul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul operaţiunii speciale „MAC 2019”, ofițerii de investigație au intrat în posesia unei informații operative, precum că într-o gospodărie din raion se cultivă astfel de plante.

Polițiștii au efectuat percheziții autorizate la domiciliul femeii, în urma căreia au depistat 73 de plante de mac, care erau cultivate chiar în grădina gospodăriei. Plantele au fost ridicate, sigilate conform procedurii și expediate la laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor.

Femeia este cercetată penal în stare de libertate. Conform legislaţiei în vigoare, ea riscă de la 1 până la 6 ani de închisoare.

Cetăţenii sunt rugaţi să anunțe, la serviciul unic 112, atunci când deţin informaţii despre cultivarea plantelor cu conţinut narcotic.

Articole asemănătoare

Back to top button