fbpx

video | A staționat pe o bandă de circulație și le-ar fi spus polițiștilor că s-a terminat combustibilul. Isprava unei șoferițe din capitală

Angajații Inspectoratului Național de Patrulare au fost alertați  astăzi, în jurul orei 9:10, că pe bd. Dacia – intersecție cu str. Hristo Botev, pe o bandă de circulație, staționează un automobil.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Echipajul de patrulare care s-a deplasat la fața locului a constatat că pe bancheta din spate a vehiculului erau două fete. Întrebate de inspectori de ce mașina a fost oprită, acestea au spus că s-a terminat combustibilul și așteaptă să vină șoferul. 

Conform poliției, în timpul discuției, oamenii legii au simțit miros puternic de alcool din partea fetelor. La solicitarea de a prezenta actele, acestea au comunicat că nu dețin niciun document și că mijlocul de transport este închiriat. Totuși, una dintre domnișoare, în vârstă de 22 de ani, a recunoscut că se afla la volanul automobilului, dar nu deține permis. Alcooltestul a determinat 0.45 mg/l alcool în aerul expirat de aceasta.

Tânăra este documentată penal pentru că a condus fără permis, în stare de ebrietate. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele cazului.

Articole asemănătoare

Back to top button