fbpx

video | A sărit în fața unei mașini, a încercat să înjunghieze câțiva oameni, apoi să se sinucidă. Momentul în care un bărbaat a fost imobilizat de poliție

Ieri, în jurul orei 12:30, un echipaj de patrulare a fost anunțat de către un cetățean că pe o stradă din municipiul Bălți, un pieton intenționat s-a aruncat în fața unui camion de model Mercedes.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șoferul Tirului a reușit să frâneze la timp, izbutind să evite o tragedie. În același timp în trafic și-a stopat mașina și alt șofer, care s-a apropiat să ofere ajutor crezând că este vorba de un accident.

Deodată, pietonul agresiv a scos un cuțit și a amenințat ambii șoferi. La un moment dat, unul dintre conducători a reușit să-l sustragă și să-i ia cuțitul, însă acesta a mai scos din buzunarul hainei al doilea cuțit, continuându-și amenințările.

Între timp, la fața locului au ajuns inspectorii de patrulare care au dus tratative de calmare, convingere și retragerea acțiunilor ilegale. Însă, la un moment dat, bărbatul a sărit la alți doi bărbați, care treceau pe alături fără să aibă vreo tangență cu cazul.

Polițiștii l-au înconjurat și au intreprins toate măsurile pentru a-l dezarma, timp în care unul dintre polițiști a fost atacat cu cuțitul, viața și sănătatea sa fiind în pericol iminent. Colegul său a fost nevoit să aplice arma din dotare, efectuând o împușcătură de avertizare în plan vertical. Agresorul continua să fie extrem de violent cu toți din jur, oamenii legii fiind nevoiți să efectueze focuri in membrele inferioare ale acestuia imobilizându-l.

Mai mult, căzut la pământ, acesta a încercat să-și aplice o tăietură în regiunea gâtului, cu scop de sinucidere. Oamenii legii i-au acordat primul ajutor și au solicitat intervenția medicilor. Bărbatul se află în afara oricărui pericol.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal, organul de urmărire penală și cel al procuraturii urmând să califice acțiunile persoanei.

Articole asemănătoare

Back to top button