fbpx

video | A sărit din camion în drum spre abator: Gestul disperat al unei văcuțe care a simțit primejdia pentru ea și puiul său

Brianna, o văcuță din Statele Unite ale Americii, era gestantă când a fost înghesuită alături de celelalte surate ale sale într-un camion, care urma itinerarul spre abator. Simțea că destinația finală nu va fi una favorabilă pentru ea și puiul său, așa că a recurs la un gest disperat și puțin obișnuit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceasta a sărit din camionul aflat în mișcare, aterizând direct în mijlocul carosabilului aglomerat. Văcuța s-a ridicat și a început să alerge dezorientată printre mașini, căutând ajutor. Când poliția a găsit-o și a făcut cordon în jurul ei, Brianna s-a stresat și mai mult din cauza luminilor și agitației, refuzând astfel să coopereze.

Au reușit să o liniștească doar ofițerii de la Protecția Animalelor, care au ajuns puțin mai târziu și au transportat-o la adăpostul Skylands Animal Sanctuary And Rescue situat în Wantage, New Jersey.

Inițial, nimeni nu știa despre sarcina văcuței, însă când veterinarul a descoperit acest lucru, s-a arătat extrem de îngrijorat de soarta micuțului. Brianna suferisa multe răni în urma căderii din camion, iar din acest motiv, existau șanse mari să apară complicații în timpul travaliului.

Spre uimirea medicilor, femela a intrat în travaliu la două zile de la salvare și a adus pe lume o vițelușă perfect sănătoasă, pe nume Winter.

Adăpostul consideră venirea pe lume a lui Winter un miracol şi a oferit asigurări că viţeluşa nu va fi niciodată despărţită de mama ei, transmite Livebizmedia.

O mulțime de oameni au fost surprinși de determinarea Briannei și de dorința ei de a-și proteja puiul, în ciuda tuturor greutăților.

Articole asemănătoare

Back to top button