fbpx

video | A parcat ca de obicei, dar se pare că a avut mai puțin noroc. Un bărbat din capitală, jefuit din mașină de aproape 15.000 de lei

Un bărbat de 31 de ani din capitală a rămas fără 14.400 de lei după ce un individ a pătruns în automobilul său și i-a sustrat mai multe bunuri, dar și banii care se aflau în torpedou. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Incidentul a avut loc pe 3 iulie. Chișinăuianul a anunțat poliția care, deplasându-se la fața locului, a constatat că făptașul a ajuns în mașina parcată pe strada Albișoara prin deteriorarea lacătului.

În urma acțiunilor întreprinse, individul, originar dintr-o localitate a raionul Ialoveni, a fost identificat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. Suspectul, un tânăr în vârstă de 19 ani, și-a recunoscut vinovăția, declarând că banii sustrași i-a cheltuit pentru necesități personale. Anterior, băiatul a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni analogice.

Actualmente tânărul este cercetat penal pentru furt. Conform legislației penale în vigoare, acesta riscă amendă în mărime de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button