fbpx

video | A compus versurile în timpul carantinei, iar videoclipul pare a fi un desen animat. Ascultă noua piesă a lui Billie Eilish

Billie Eilish, laureată absolută a ultimelor premii Grammy, a lansat ieri o nouă producție muzicală. Piesa se numește „my future” și, la fel ca și celelalte melodii ale artistei, a fost produsă de fratele său Finneas.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Spre deosebire de alte piese cântate de Eilish, aceasta se distanţează de obişnuita componentă electronică şi mizează pe un sound mai organic: la început seamănă cu o baladă, iar spre mijloc are accente de R&B cu tonalităţi de funk şi jazz.

„Sunt îndrăgostită de viitorul meu, nu mai am răbdare să-l cunosc. Sunt îndrăgostită, dar de nimeni altul. Vreau să mă cunosc pe mine însămi”, spun versurile.

La doar 18 ani, Billie Eilish a intrat în istorie câștigând câteva dintre cele mai importante categorii Grammy din industria muzicală: cel mai bun artist de debut, albumul anului, cântecul anului şi înregistrarea anului. Billie este una dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, reușind să facă un pas gigantic în cariera sa după lansarea albumului „When we fall asleep, where do we go?”.

Articole asemănătoare

Back to top button