fbpx

Victorie pentru Brio Sonores. După patru ani de luptă, formația a câștigat dreptul asupra denumirii pe care o poartă

Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală a decis că marca „Brio Sonores” le aparține actualilor membri ai formației. Hotărârea vine după aproape patru ani, timp în care a fost examinat dosarul, după ce fostul membru al trupei, Ion Brătescu a depus contestație împotriva deciziei de înregistrare a mărcii pe numele membrilor trupei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit bizlaw.md, inițial, Brătescu a depus cerere la Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală de înregistrare a mărcii pe numele său. Atunci, Agenția a refuzat înregistrarea pe motiv că „Brio Sonores” este un nume cunoscut în Republica Moldova. Brătescu nu a contestat decizia de refuz.

Ulterior, membrii trupei au depus cerere de înregistrare a mărcii pe numele lor, iar între timp au cedat drepturile Asociației Brio Sonores, și AGEPI a decis înregistrarea mărcii. Fostul membru al trupei Ion Brătescu a depus contestație împotriva deciziei de înregistrare a mărcii, invocând că el este autorul acestui nume.

În ședința de astăzi a Comisiei de contestații a Agenției de Stat pentru Proprietate Intelectuală s-a decis respingerea contestației depuse de Ion Brătescu, cu menținerea hotărârii de înregistrare a mărcii pe numele membrilor trupei. Decizia Comisiei de Contestații poate fi atacată în instanță.

Articole asemănătoare

Back to top button