fbpx

Viața are prioritate, dar oare pentru toți? 21 de persoane au fost traumatizate în acest weekend, în urma celor 14 accidente rutiere

Inspectoratul Național de Patrulare atenționează, din nou, despre numărul mare de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere. Potrivit unui comunicat, în acest weekend, au fost înregistrate peste 1000.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În perioada 1-2 iunie curent, angajații Inspectoratului Național de Patrulare au activat în mod sporit pe traseele din întreaga țară, întru prevenirea încălcărilor și a accidentelor rutiere, cu informarea participanților la trafic despre riscurile la care se expun atunci când încalcă regulile de circulație.

Timp de două zile, ofițerii de patrulare au stopat în trafic 37 de conducători auto în stare de ebrietate, aceștia au fost documentați și înlăturați de la volanul automobilului. Peste 500 au încălcat regimul de viteză, iar 23 șofau fără premise de conducere.

În această perioadă au avut loc 14 accidente rutiere, soldate cu 21 persoane traumatizate.

„Menționăm că vom intensifica patrularea pe întreg teritoriul țării, întru descurajarea și prevenirea conducerii în stare de ebrietate la volan și deplasării cu viteză excesivă, acestea fiind principalele cauze care pot genera accidente rutiere.

Fiți prudenți, viața primează, atitudinea fiecăruia este esențială, iar noi suntem de partea celor care respectă RCR”, este mesajul INP pentru șoferi.

Articole asemănătoare

Back to top button