fbpx

Veste proastă pentru moldovenii care urmau să ajungă în Germania. Cursa Chișinău-Frankfurt de mâine, anulată din cauza grevei

Moldovenii care urmau să ajungă mâine în Germania, cu zborul Chișinău-Frankfurt, rămân acasă. Cursa a fost anulată din cauza grevei de securitate a personalului de pe aeroportul german.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost făcut de compania Air-Moldova pe pagina de Facebook. Potrivit informațiilor din postare, pasagerii vor putea zbura spre Frankfurt cu următoarea cursă a companiei, pe 16 ianuarie.

Amintim că peste 600 de zboruri au fost anulate joi în urma grevei personalului de securitate de la aeroporturile Duesseldorf, Koln-Bonn şi Stuttgart, angajaţii nemulţumiţi cerând creşterea salariilor.

Greva personalului de securitate de la cele trei aeroporturi a afectat aproximativ 110.000 de pasageri, dar şi traficul aerian de marfă, mai ales că firma de curierat DHL are un centru major la Koln-Bonn, scrie mediafax.ro.

În urma grevei au fost anulate 130 de zboruri la Koln-Bonn, 350 la Duesseldorf şi 125 la Stuttgart, iar numeroase alte zboruri au înregistrat întârzieri semnificative. O grevă similară s-a desfăşurat și la aeroporturile din Berlin.

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button