fbpx

Valeriu Munteanu: Întrevederea lui Năstase și Sandu cu Kozak ar însemna ruperea legăturii dintre ACUM și alegătorii săi

Fostul coleg de campanie a Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase, ex-liberalul Valeriu Munteanu, spune că o eventuală întâlnire a liderilor ACUM cu emisarul lui Putin, Dmitri Kozak, este de neconceput.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Munteanu scrie că o astfel de întrevedere ar rupe totalmente legătura Blocului ACUM cu alegătorii săi.

„Luni vine la Chișinău (și) Dmitrii Kozak, autorul odiosului plan de federalizare a Republicii Moldova (document respins de Vladimir Voronin) actualmente „trimis” al lui Vladimir Putin la Chișinău, însărcinat cu „rezolvarea” chestiunilor „speciale” în regiune, ori formarea la Chișinău a unei guvernări favorabile Kremlinului, este tocmai o misiune specială ce trebuie îndeplinită.

Sunt departe de gândul că liderii ACUM, Andrei Năstase și Maia Sandu vor accepta o întâlnire cu Dmitrii Kozak, în vederea „negocierii” unei eventuale construcții de guvernare formată de către PSRM și ACUM, ori acest lucru, ar rupe totalmente blocul ACUM de legătura pe care o au cu alegătorii”, a declarat Valeriu Munteanu.

Acesta mai menționează că Blocul ACUM nu trebuie să accepte jocul Moscovei la Chişinău.

„Moscova nu poate ieși perdantă dintr-o „afacere” politică pe care o mijlocește, iar cei care consideră că poți să dansezi cu diavolul, trebuie să înțeleagă că de fapt diavolul dansează întotdeana cu tine.

Sper foarte mult ca rumorile care există la această temă, să fie înșelătoare, iar Blocul ACUM să nu accepte jocul pe care vrea să-l facă Moscova la Chișinău”, a mai adăugat Munteanu.

Articole asemănătoare

Back to top button